Gesmoord kalfsvlees met truffel - arrosto tartufato

Je vindt dit recept op pagina 944 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
vlees / kalfsvlees
Bereidingstijd:
95 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kalfslendestuk met mosterd, pancetta & kool

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Selle de veau prince Orlov

Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Kalfslende met selderij en tonijn

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gebraden kalfsvlees met salie & knoflook

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog