Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Witte pens - trippa in bianco
- Ingrediënten:
- boter, parmezaanse kaas, pens, peper, ui, vleesbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, courgette, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kaas, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, risottorijst, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: