Recept uit Eten en zo:
Spiesen met cognac-kippenlevers en spek
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, kippenlevers, laurier, olijfolie, ontbijtspek, peper, rode paprika, rode ui, tijm en zout
- Soort:
- vlees / barbecue/grill / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten en zo:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / lunch / nagerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Amuse / diner uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: