Recept uit Lente in Sicilië:
insalata di polipini e seppioline - salade van octopus en inktvis
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroen, laurier, octopus, olijfolie, peper, pijlinktvis, rodewijnazijn en zout
- Keuken:
- Siciliaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Recept uit The big green egg book:
Amuse / diner / snack of tussendoortje uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Honey & co:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken: