604 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroensapcourgettedragoneigroene kruidengroenteknoflookkruidenolieolijfoliepeperpeterselietijmtomaattuinkruidenuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Fondue madame 2000 variaties met wijn

Ingrediënten:
bechamelsaus, bieslook, calvados, cayennepeper, champagne, cider, droge witte wijn, gruyère, kervel, kirsch, nootmuskaat, paprikapoeder, rosé sec, stokbrood, ui en witte peper

Keuken:
Frans / Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kalfslever met citroen

Ingrediënten:
bieslook, boter, brood, citroen, croutons, dragon, kalfslever, kervel, knoflook en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Chivrysaus

Ingrediënten:
bieslook, boter, dragon, gevogelteroomsaus, kervel, peper, peterselie, sjalot, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Vissalade

Ingrediënten:
bieslook, dragon, dragonazijn, ei, kervel, knoflookolie, koolrabi, kropsla, mayonaise, peper, piment d'espelette, rode poon, sjalot, venkelknol, wijting, zout en zuring

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vis
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Madame 2000 groentevariaties

Ingrediënten:
artisjokharten, bechamelsaus, bieslook, cayennepeper, champignons, droge witte wijn, gruyère, kervel, kirsch, nootmuskaat, palmharten uit blik, sherry, stokbrood, ui, venkelgroen, venkelknollen en witte peper

Keuken:
Frans / Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Tartaarsaus

Ingrediënten:
augurk, bieslook, citroensap, dragon, ei, eidooier, kappertjes, kervel, olie, peterselie, sjalot en wittewijnazijn

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Recept uit Tartaar van het mes:

Variaties van zalmtartaar

Ingrediënten:
avocado, citroen, gerookte zalm, limoensap, olijfolie, sjalot, ui, verse basilicum, verse bieslook, verse dille, verse kervel, verse peterselie, verse tuinkruiden en zalmfilet

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Fondue madame 2000 kruidenvariaties

Ingrediënten:
anijs, bechamelsaus, bieslook, bouquet garni, droge witte wijn, gruyère, kervel, kirsch, kummel, nootmuskaat, peterselie, stokbrood, tijm, ui, venkelgroen, venkelzaad en witte peper

Keuken:
Frans / Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Ravigottesaus

Ingrediënten:
bieslook, dille, kappertjes, kervel, mosterd, olie, peper, peterselie, sjalot, wijnazijn, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
sauzen / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Groentevinaigrette

Ingrediënten:
augurk, bieslook, bleekselderij, bloemkoolblad, bloemkoolroosjes, dille, dragon, kervel, koolrabi, mierikswortel, olijfolie, prei, radijs, sjalot, suiker, witte peper, witte wijnazijn, wortel en zout

Soort:
vegan
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Kruidensalade - mesclun

Ingrediënten:
azijn, ezelsorensla, sla, mosterd, olijfolie, peper, raketkruid, rode sla, roodlof, sjalot, verse bieslook, verse kervel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Lentekwark

Ingrediënten:
bieslook, citroen, kervel, magere kwark, suiker, tabasco, tuinkers, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Zomerse tomatensalade met kruiden

Ingrediënten:
anijshyssop, balsamicoazijn, basilicum, bieslook, dragon, extra vierge-olijfolie, kerstomaat, kervel, knoflook, peterselie, rodewijnazijn, sjalot, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Béchamelsaus variatie met kruiden

Ingrediënten:
bloem, boter, laurierblad, melk, peper, peperkorrel, sjalot, verse bieslook, verse bladselderij, verse gemengde kruiden, verse kervel, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Haal meer recepten op...