Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:
Getrancheerde hertenbiefstuk
- Ingrediënten:
- boter, hazelnoot, hertenbiefstuk, nootmuskaat, olijfolie, salie, sinaasappel, spruitjes en witte wijnazijn
- Soort:
- feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, citroen, ei, eidooier, knoflook, laurier, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, ricotta, room, sjalot, slagroom, spinazie, suiker, tijm, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wrap 'n roll:
Diner / bijgerecht uit Een jaar in Toscane:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's comfort food:
Bijgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit Belgie:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: