Recept uit De truffel:
Ravioli met knolselderijvulling
- Ingrediënten:
- 00-bloem, boter, ei, eiwit, kastanjemeel, knolselderij, nootmuskaat, prei, witte truffel, witte ui en zout
- Keuken:
- Frans / Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, eidooier, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De truffel:
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Recept uit Het groot fondue boek:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch / snack of tussendoortje uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken: