Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Morue aux poireaux / Kabeljauw met prei
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, crème fraîche, ei, kabeljauwfilet, melk, nootmuskaat, peper, prei en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, olijfolie, peterselie, room, slagroom, specerijen, suiker, tijm, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek: