Recept uit Margriet kookboek:
Kalfsborst, gevulde
- Ingrediënten:
- boter, ei, kalfsborst, kalfsgehakt, margarine, melk, nootmuskaat en oud brood
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, ei, kalfsgehakt, kaneel, knoflook, kruidnagel, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, suiker, tijm, ui, varkensgehakt, vlees, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: