548 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbotercitroensapcourgetteeigembergroentekruidenolieolijfoliepaprikapeperpeterseliesperziebonenspinaziesuikertijmtomaatuiwaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Soep van aardappel, komkommer en favabonen

Ingrediënten:
aardappel, favabonen, griekse yoghurt, knoflook, komijnzaad, komkommer, olijfolie, spaanse ui, verse dille, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Libanees
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Beignets van klipvis, aardappelen & limabonen

Ingrediënten:
bakpoeder, bladpeterselie, bloem, citroen, ei, klipvis, knoflook, kruimige aardappels, lente-ui, limabonen uit blik, olijfolie en volle melk

Keuken:
Portugees
Soort:
beignets / vis
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Groentesoep met basilicum en knoflook - soupe au pistou

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, kippenbouillon, knoflook, koudgeperste olijfolie, macaroni, nieuwe aardappel, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, snijbiet, sperziebonen, tomaat, tuinbonen, ui, verse basilicum, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Kapsalon met gehakt en zoete aardappel

Ingrediënten:
aardappelen, cherrytomaatjes, kaas, ui, ijsbergsla, kidneybonen, knoflookpasta, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika, rundergehakt, olijfolie, tacosaus, zout en zure room

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gestoofde tuinbonen met aardappelen en kruidige uien

Ingrediënten:
aardappel, cayennepeper, citroensap, ei, gedroogde tuinbonen, gigantes, knoflook, korianderpoeder, limaboon, olijfolie, peper, peterselie, tahin, tuinboon, ui, witte boon en zout

Soort:
saus/dressing/jus / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Pasta met nieuwe aardappels, sperziebonen en pesto

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, citroenschil, extra vergine olijfolie, groene bonen, groene olijven, harde geitenkaas, knoflook, munt, nieuwe aardappel, orecchiette, parmezaanse kaas, penne, peterselie, pijnboompitten, sperziebonen, trofie, walnoten, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten, aardappel en gele rozijnen

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, basilicum, basmatirijst, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gele rozijnen, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Groentesoep met pistou

Ingrediënten:
groentebouillon, knoflook, olijfolie, pomodoritomaat, sperziebonen, vastkokende aardappel, verse basilicum, verse tijm en witte bonen

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / groente
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:

Soep met pistou

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, haricots verts, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peultjes, pijnboompitjes, spaghetti, ui, witte bonen en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Groentesoep met basilicum - soupe au pistou

Ingrediënten:
aardappel, babycourgette, elleboogjesmacaroni, fruitige olijfolie, gedroogde bonen, gedroogde tuinbonen, gruyère, jonge knoflook, parmezaanse kaas, sperziebonen, tomaat, tuinbonen, ui, vermicelli, verse basilicum, witte bonen en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...