Recept uit Elke dag lekker eten:
Gebakken Sliptongetjes • Voor 4 • Herfst En Winter
- Ingrediënten:
- citroen, bloem, boter, gehakt, melk, peterselie en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, gehakt, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rode wijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mediterrane Odyssee: