Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Eieren in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cognac, ei, kippenbouillon, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, peper, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta: