Recept uit De smaak van mijn herinnering:
In zout gebakken vis met citroen-peterseliesalade
- Ingrediënten:
- citroen, extra vierge olijfolie, grof zeezout, paprikapoeder, peterselie en vis
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal: