965 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloembotercitroensapdroge witte wijneigekookte hamkippenbouillonknoflooklaurierlaurierbladmelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspepersjalotspektijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - singapore

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit singapore:

Maaltijdsoep met balletjes van varkensvlees of van kip met krab - bak wan kepiting

Ingrediënten:
arachideolie, bamboescheuten, citroengraspoeder, ei, jonge wortel, kipfilet, kippenbouillon, kippenvlees, krab, mager varkensvlees, prei, serehpoeder, ui, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui, zout en gemalen zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Saucisson à l'ail

Ingrediënten:
inmaakzout, knoflook, koolzaadolie, dijonmosterd, nootmuskaat, panko, bladpeterselie, polyfosfaat, quatre épices, rugspek en mager varkensvlees

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Siciliaanse lasagna

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, lasagna, laurierblad, mozzarella, pecorino, peterselie, pomodori uit blik, tomatenpuree, ui, varkensvlees, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Gevulde rammenas

Ingrediënten:
augurk, bieslook, boter, edammer kaas, peterselie, rode paprika uit pot, room, varkensvlees, witte peper, witte rammenas en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Gevulde ganzenhals

Ingrediënten:
basilicum, bloem, ganzenhals, ganzenlever, ganzenvet, gemberpoeder, jeneverbessen, laurier, marjolein, peperkorrel, peterselie, varkensvlees, water, witte peper en zout

Keuken:
Duits / Midden-Europees
Soort:
gevogelte / boter en olie
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Cassoulet de porc et de mouton - Bonen gebakken met varkensfilet, schapen- of lamsschouder en worst

Ingrediënten:
armagnac, broodkruim, bruine fond, cognac, droge witte wijn, fricandeau, ganzenvet, gedroogde witte bonen, gepekeld varkensvlees, knoflook, kruidnagelen, lamsborst, lamsbotten, lamsschouder, laurier, mager varkensvlees, marinade sèche, olie, peper, peterselie, reuzel, runderbouillon, schaapsborst, schaapsschouder, schapenbotten, spek, tijm, tomaten, tomatenpuree, tomatenpuree uit blik, truffel uit blik, truffelvocht, ui, uitgebakken varkensvet, varkensbotten, varkensbraadvet, varkenslende, varkenszwoerd, vet spek, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / schapenvlees / varkensvlees / lamsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Varkensvleespastei

Ingrediënten:
ei, knoflook, melk, mierikswortel, oud brood, peterselie, reuzel, scherpe mosterd, tomatenketchup, ui, varkensvlees en zout

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Wild-zwijnterrine

Ingrediënten:
boter, champignons uit blik, ei, gepekelde tong, gerookt spek, madeira, paprikapoeder, peterselie, pistaches, salie, spek, tijm, ui, varkensgehakt, varkensvlees, wild zwijnbout, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Gekruide leverkaas

Ingrediënten:
broodkruim, ei, hamspek, marjolein, peper, peterselie, radijs, reuzel, rundvlees, ui, varkenslever, varkensvlees, water en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Salade van bamboescheuten

Ingrediënten:
augurk, bamboescheuten uit blik, bernagie, bieslook, citroenmelisse, dille, gemberpoeder, olie, peterselie, rode paprika uit pot, sojasaus, tabasco, ui, varkensvlees, wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Spitjes voor kenners

Ingrediënten:
augurk, azijn, cayennepeper, dille, edammer kaas, kalfsvlees, kappertjes, mosterd, olie, peterselie, rauwe ham, rosbief, sla, ui, varkensvlees en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / kalfsvlees / varkensvlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Paté de Paques - Paaspaté

Ingrediënten:
boter, champignons, eau de vie, ei, kalfsvlees, korstdeeg, kruidnagelpoeder, madeira, nootmuskaat, peper, peterselie, ui, varkensvlees, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
paté/terrine
Een recept uit  - Spaans

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:

Madrileens gekookt rundvlees

Ingrediënten:
bacon, chorizo, fideos pasta, gedroogde kikkererwten, gerookte ham, gezouten varkensvlees, groene kool, kippendijen, knoflook, knolraap, olijfolie, peper, peterselie, prei, runderbotten, rundervoorvoet, rundvlees, tomaat, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Lewerkneples - Quenelles van lever

Ingrediënten:
ei, geklaarde boter, gerookt spek, nitrietzout, peper, peterselie, tarwegries, ui, varkensnek, varkenslever, varkensnek, varkensschouder, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Gevulde duifjes

Ingrediënten:
boter, champignons uit blik, cognac, duif, ei, eidooier, ganzenleverpastei, groene paprika, kalfslever, mayonaise, morieltjes uit blik, peper, peterselie, room, selderijzout, sjalot, truffel, ui, varkensvlees en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Nasi goreng

Ingrediënten:
eieren, erwten, garnaal, ketjap manis, knoflook, komijnzaad, koriander, olie, peper, peterselie, rijst, rundvlees, sambal oelek, uien, varkensvlees, water en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Haal meer recepten op...