Paella Valenciana I - Paella met kip, varkensvlees, vis en schaaldieren

Je vindt dit recept op pagina 90 in Meelspyzen en peulvruchten .

Keuken:
Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
paella / rijst / varkensvlees / schaal- en schelpdieren / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gestoofde artisjokken met doperwten en dille

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Bouquetière

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Frittedda - Gebakken tuinbonen, erwtjes en artisjok

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Rigatoni met doperwten en artisjok-wijnsaus

delicious. magazine - 2014-06