Lunch / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Mosselen in cider
- Ingrediënten:
- bacon, bladpeterselie, boter, cider, crème fraîche, knoflook, mager rookspek, mosselen, prei en zure room
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Chez Adriaan:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Noma:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean: