Consommé van duif met morieljes en gevulde ravioli

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 427 in Rijksmuseum kookboek .

Keuken:
Nederlands
Gang:
diner / lunch / voorgerecht
Soort:
bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Baked potatoes

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Waterzooi van vis met peultjes

Serveersuggestie Waterzooi van vis met peultjes

Rauwkostschotel

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Gepocheerde foie gras met groenten

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro