Diner / voorgerecht uit Sieb's proefschrift:
Bruschetta peterselie & munt
- Ingrediënten:
- brood, extra vierge olijfolie, knoflook, munt, opzouten, peper en peterselie
- Soort:
- vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, koriander, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Sieb's proefschrift:
Recept uit NAJAT:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De worst story:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book: