Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Brandade de Morue - Stokvis
- Ingrediënten:
- broodcroutons, citroensap, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, stokvis en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Bijgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Diner / voorgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Spice Wise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Junges Gemüse:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Basisrecept uit Spice Wise: