Recept uit de snelle keuken:
Kalfsentrecotes met kervelsaus
- Ingrediënten:
- boter, kalfsentrecote, kervel, melk, sjalotjes, slagroom, versgemalen zwarte peper, vlees en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, ei, fruit, groente, kalfsgehakt, knoflook, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, sjalot, tijm, vis, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Wild en gevogelte:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept van Okoko recepten:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Wild en gevogelte:
Lunch / buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Picknick / brunch / diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: