Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Rillette van rog met augurkencoulis
- Ingrediënten:
- augurk, boter, citroensap, knoflook, laurierblad, peper, rogvleugel, room, tijm, ui, vis, witte wijn, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Hollands
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, ansjovis op zout, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, droge witte wijn, ei, groene paprika, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode paprika, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels: