Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Nigella bijt:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Recept uit Puur Eten 2:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Recept van Beginspiration:
Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Es' Factory: