Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Krokante courgettes met bloem en een salade van courgettestelen
- Ingrediënten:
- bieslook, citroen, courgette, frituurolie, kappertjes, olijfolie, sjalot en tempurameel
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groentebouillon, kervel, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Soepen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Lunch / bijgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Puur eten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Rauw:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Veg!: