593 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterbroccolicitroencitroensapcourgetteeigembergroentegroentebouillonkoolkorianderolijfoliepeperpeterseliesjalotsuikertijmtomaatuiwaterwortelzonnebloemoliezout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bloemkool uit de oven

Ingrediënten:
bloemkool, gedroogde chilivlokken, griekse yoghurt, kaneel, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, paprikapoeder, rozenharissa, knoflook, uien, venkelzaad, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Simone van den Berg

Recept van Simone's Kitchen:

Bloemkool burgers

Ingrediënten:
amandelmeel, appelazijn, arrowroot, bloemkool, koriander, chili, gehakt, ei, komijn, komijnpoeder, kurkuma, mayonaise, olie om te bakken, knoflook, ui, verse knoflook, verse koriander, verse peper, verse peterselie, water en zeezout

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Pizzatta met bloemkool en scamorza

Ingrediënten:
bloemkool, extra vierge olijfolie, gorgonzola, grof zeezout, knoflook, pizzettabodem, salie, scamorza, sjalot en zout

Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Ajo blanco met bloemkool

Ingrediënten:
amandel, bloemkool, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, slagroom en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / gevogelte / groente
Een recept uit Yvette van Boven - Uit de oven van Van Boven

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:

Pikante, geroosterde bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, chilipoeder, citroen, gemalen komijn, griekse yoghurt, kerriepoeder, knoflook, olijfolie, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pikante tagliatelle met bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, broodkruim, eidooier, gedroogde rode chilipeper, knoflook, olijfolie, slagroom, tagliatelle en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Curry van bloemkool en kikkererwten

Ingrediënten:
bloemkool, garam masala, gedroogde chilivlokken, gember, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, pruimtomaten uit blik, steranijs, ui en zonnebloemolie

Soort:
curry / vegetarisch / groente
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

De derde soort bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, knoflook, olijfolie, pistachenoten, wijnruit en yoghurt

Keuken:
Mediterraans / Syrisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Rijst met bloemkool en zeekat

Ingrediënten:
bloemkool, kaneel, knoflook, kortkorrelige rijst, olijfolie, paprikapoeder, peper, pijlinktvis, saffraandraadjes, ui en zeekat

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Bloemkool met kruiden en vinaigrette

Ingrediënten:
anijslikeur, bloemkool, bosui, knoflook, olijfolie, peper, verse dille, verse peterselie, wijnazijn en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Risotto bianco met bloemkool

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, boter, droge witte wijn, gedroogde chilipeper, grana padano, groentebouillontablet, knoflook, olijfolie, risottorijst en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Couscous van bloemkool en bloemkoolcrème

Ingrediënten:
bloemkool, citroentijm, knoflook, melk, peper, pijnboompitten, room, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Jeruzalem:

Gebakken bloemkool met tahin

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloemkool, bosui, citroen, granaatappelmelasse, griekse yoghurt, knoflook, maldon zeezout, munt, tahinpasta, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Bloemkool met romescosaus van de barbecue

Ingrediënten:
bloemkool, chilivlokken, gedroogde tijm, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, amandel, grof zeezout, knoflook, korianderzaad, olijfolie, bladpeterselie, rode paprika, rodewijnazijn, venkelzaad en zwarte peperkorrels

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Bloemkool in kappertjessaus met paprikapoeder

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, broodkruim, citroensap, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, paprikapoeder, ui, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...