Recept uit Mediterrane Odyssee:
Bessara: soep van gedroogde tuinbonen met komijn
- Ingrediënten:
- citroen, tuinboon, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, scherp paprikapoeder en volkoren brood
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gember, kaneel, kikkererwten, komijn, komijnzaad, koriander, korianderzaad, munt, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Simpel:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van Francesca Kookt!:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook: