Salade van sperziebonen met gebakken venkel, knoflook en munt

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 74 in Geheimen van mijn Indiase familiekeuken .

Keuken:
Indiaas
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
salade / vegan
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Citroensorbet met crunchy meringue

Een recept uit Alex Hoffler en Stacey O'Gorman - Meringue

Calvados rickey

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek

Scotch rickey

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek

Sloe gin rickey

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek