Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Kip in chocoladesaus
- Ingrediënten:
- amandelen, bloem, boter, bruine suiker, cacaopoeder, kaneel, kippenbouillon, olijfolie, rode wijn, rozijnen, tomatenpuree, ui en zure room
- Keuken:
- Mexicaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, ei, gember, knoflook, koriander, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, rode wijn, sjalot, slagroom, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Recept uit Appels en peren:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit De wereld van de stroopwafel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / avondmaal uit Jeruzalem:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: