Diner / voorgerecht uit Italië:
Bagna caôda - Knoflook-ansjovisdip
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, babyartisjok, bleekselderij, bloemkool, boter, kardoen, knoflook, koolblad, koolraap, olijfolie, paprika en venkel
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, citroen, citroensap, ei, fruit, groente, kaas, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, spinazie, suiker, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Italië:
Recept uit Noma:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Recept van Blik in de Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Lekker Happen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten: