Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Köfte kimyon - Gehakt met komijn
- Ingrediënten:
- gehakt, knoflook, komijn, olie, oud brood zondere korst, tomaat, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroen, citroensap, ei, gember, kaneel, knoflook, komijn, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kurkuma, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, tomaat, tomatenpuree, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Picknick / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Recept van Talk Nomz To Me:
Recept van Oh My Dish:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2013-03:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Avondmaal uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: