Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten met asperges
- Ingrediënten:
- groene asperge, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, sint-jakobsschelp, zetmeel en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Basisrecept uit De Shanghai-keuken:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Noedels: