Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Kalkoenspiezen
- Ingrediënten:
- aubergine, baby-uien, basilicum, courgette, gedroogde oregano, kalkoenfilet, olijfolie, peper, rode paprika en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- barbecue/grill / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, gedroogde oregano, knoflook, kruiden, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Bijgerecht uit Eten en zo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Vegeterranean:
Recept uit De Urban Cook:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Smokey goodness:
Picknick / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Made in Italy:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Lunch / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Recept uit Het Franse bakboek:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken: