Recept uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Rode portsaus
- Ingrediënten:
- bladselderij, bruine kalfsfond, champignons, gevogeltebouillon, laurier, rode bessengelei, rode port, sjalot en tijm
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Trattoria:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Smart BBQ:
Recept uit India:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Puur genieten 2:
Recept uit NAJAT:
Diner / bijgerecht uit Vol Smaak:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa: