Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapdroge witte wijnknoflookkruidnagellaurierbladolieolijfoliepeterseliepreirode wijnrozemarijnsjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

escabèche van sardien

Ingrediënten:
laurier, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, sardines, selderijblad, tijm en venkelzaad

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Dressing van gerookte knoflook

Ingrediënten:
druivenpitolie, knoflook, laurier, mierikswortel, oregano, peper, sherryazijn, tijm en zout

Soort:
roken / saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:

Eendentongetjes

Ingrediënten:
eendentongetjes, eendenvet, knoflook, laurier, peperkorrels en tijm

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gebakken kalfszwezerik

Ingrediënten:
acaciahoning, ciderazijn, dijonmosterd, grof zout, kalfszwezerik, laurier, olijfolie, peper, raapjes, rode bessen, rode klaverzuring, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:

Confit van eendenbout

Ingrediënten:
eendenbout, eendenvet, knoflook, laurier, peperkorrels en tijm

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kip in de oven

Ingrediënten:
braadkip, kippenkruiden, laurier, maïszetmeel, peper, vetstof en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Geroosterde spruitjes

Ingrediënten:
acaciahoning, bladpeterselie, grof zout, kabeljauwkuit, laurier, limoen, peper, rode chilipeper, spruitjes, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Gekruide labnehballetjes op olijfolie

Ingrediënten:
griekse yoghurt, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, tijm, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made zomer:

Rillettes

Ingrediënten:
ganzenvet, laurier, peper, reuzel, tijm, varkenswangen en zout

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Geroosterde witte vis en prei

Ingrediënten:
bacon, citroen, jonge preitjes, laurier, olijfolie, rozemarijn, tijm, witvisfilets, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Baccala mantecato

Ingrediënten:
fijn zout, klipvis, knoflook, laurier, melk, olijfolie, stokbrood, witte ui, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Haal meer recepten op...