Gevulde zeeëgel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 344 in Rond de tafel der Romeinen .

Keuken:
Romeins
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Mascarponecrème met ansjovis - crema di mascarpone e pasta d'acciughe

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Mayonaise met haringpuree - ansjovispuree - kaviaarpuree - garnalenpuree - kreeftepuree

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Zachtgekookte eieren in pijnboompittensaus

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Ansjovisboter - burro all' acciuga

Een recept uit  - De Zilveren Lepel