Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kalfsconsommé
- Ingrediënten:
- clarif, kalfsbotten, kalfsvlees, knoflook, laurier, peperkorrels, prei, selderij, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kalfsbotten, kalfsschenkel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers: