Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, gember, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Honey & co:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Bijgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit Sous vide:
Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Snack of tussendoortje uit Een jaar in Toscane:
Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Modernist Cuisine [5]: