Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Sjalotten à la Milanese
- Ingrediënten:
- bonte salie, boter, gremolata, knoflook, opgelegde tomaten, salie, selderij, sjalot, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, droge witte wijn, groente, kaas, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, pecorino, peper, peterselie, prei, risottorijst, room, selderij, tijm, tomatenpuree, ui, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit Ciao Bella:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Koken met kruiden:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Wijn van eigen bodem: