Recept uit Wijn van eigen bodem:
Lamsbout in regentsaus
- Ingrediënten:
- bot, bruine bonen, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, peper, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaten, wijn, worcestersaus en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, brood, ei, fruit, groente, knoflook, komijn, kruiden, lamsvlees, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rozemarijn, specerijen, ui, vet, vis, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Puur Eten 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: