Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis: