Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, knoflook, komkommer, melk, nootmuskaat, olie, peper, sjalot, sojasaus, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van What's that smell:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Mixen mengen malen:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van Miss Fromage:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis: