Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Rum baba
- Ingrediënten:
- 00-bloem, abrikozenjam, biergist, boter, citroenschil, donkere rum, ei, kristalsuiker, melk, sinaasappelschil, suiker en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | abrikozenjam, amandel, bakpoeder, bloem, bruine rum, citroenrasp, citroensap, citroenschil, cognac, ei, eidooier, eiwit, fruit, gist, kaneel, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, room, suiker, vanillesuiker, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Picknick / brunch / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koch!:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toscane:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bij de koffie uit Brits bakboek:
Snack of tussendoortje uit Een jaar in Toscane:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Deutsche Küche:
Snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje uit Italiaanse patisserie:
Recept uit Deutsche Küche: