Recept uit El Bulli:
Tomaat & Spaghetti
- Ingrediënten:
- agar-agar, auteurmoshik roth, basilicum, crutomat, extra vergine olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, suiker, tomatensap, ui, water, witte peper en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, groente, knoflook, koriander, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, sjalot, tijm, tomatenpuree, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit El Bulli:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Picknick / diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Lunch uit Vegan Genial:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek: