Tomaten met rijstvulling

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 554 in De Joodse keuken .

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Mint Oil

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Doperwten met munt

Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Tomaat & gekonfijte citroen

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Sperziebonen met gemberwortel

Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden