Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroen, dragon, ei, groente, knoflook, melk, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, rode ui, rozemarijn, selderij, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Jong a/d kook:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: