Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Voorgekookte groente in boter of olie met citrus
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, groente, limoensap en olie
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, citroen, ei, groentebouillon, kerstomaat, knoflook, koriander, melk, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vruchtensap, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Lunch / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Soepen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / voorgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering: