Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, basilicum, boter, citroenrasp, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, limoen, melk, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, tong, ui, vruchtensap, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van Foodblabla:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: