Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Gesmoorde kip met citroen, knoflook en rozemarijn
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, citroenschil, kip, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, rode peper, rozemarijn en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, citroenrasp, citroenschil, gehakt, gemalen komijn, honing, kikkererwten, koriander, lente-ui, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder, rode chilipeper, tahin, ui, vruchtensap, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Speisekammer:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Picknick / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fresh en light: