Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Varkensvlees met bleekselderij in ei-citroensaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, ei, gedroogde wildevenkelbloemen, knoflook, olijfolie, ui, varkenspoot en witte wijn
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, korianderzaad, laurier, laurierblad, olie, peper, peterselie, prei, rode chilipeper, sjalot, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Picknick / buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: