Recept uit Mediterrane Odyssee:
Paaslam met pecorino, aardappelen, tomaten en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, extra vierge olijfolie, knoflook, ontbeende bout van zuiglam, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie en trostomaat
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, courgette, gehakt, groente, kaas, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, tomatenpuree, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept van Lekker Happen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag: