Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Ayvali kereviz - Gestoofde knolselderij met kweepeer en sinaasappel
- Ingrediënten:
- citroen, knolselderij, kweepeer, olijfolie, sinaasappels, suiker, ui en wortel
- Keuken:
- Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, citroenschil, gember, groente, kaneel, knoflook, komkommer, laurier, olie, olijfolie, peper, rode wijn, selderij, sinaasappelschil, tomatenpuree, ui, vlees, vruchtensap, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van Okoko recepten:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: